Zakelijke koffiemachine: 5 voordelen voor op het kantoor

De voordelen van een Hipresso volautomatische zakelijke koffiemachine voor op kantoor

Het is al jaren een begrip op de werkvloer. Een productieve werkdag word altijd gestart met dat heerlijke koffiemomentje. Maar wat als de koffie nog makkelijker, beter, en goedkoper kan. We vertellen jou meer over waarom de Hipresso DP2002 volautomatische koffiemachine een echte toevoeging zal zijn op het kantoor. 

1# Koffie maakt vrolijk, en productief!

Dat kopje koffie in de ochtend is belangrijk. Het bevat namelijk een perfecte dosis cafeïne dat ervoor zorgt dat jij na 10 tot 15 minuten cortisol ontwikkeld. Dit creëert een actieve staat van bewust zijn. Dit zal jou en je collega's een boost van focus en energie geven.

 

2# Koffie is het visitekaartje van jouw bedrijf

Wat bied je aan als je een klant ontvangt? Juist, een kopje koffie. Je kunt een vlotte salesbabbel hebben, een modern kantoor,  en een goed product. Maar als je een minder kwalitatieve koffie voorschotelt zal dit ook een vervelende smaak achterlaten in het onderbewustzijn van jouw klant. Zorg er dus voor dat jou koffie jouw bedrijf ondersteund en aansluit bij zowel personeel als klant. Wij als Hipresso hebben speciaal voor jou een boon geselecteerd die perfect gebrand is voor de zakelijke markt. Klik hier

3# Drink koffie met collega's.

Een werkdag start je niet alleen op dat doe je samen. Onderzoek concludeert dat wanneer je samen met collega's koffie gaat drinken creativiteit en de onderlinge connectie verbeterd word binnen het team. Het is vaak makkelijk om in een tunnelvisie te belanden wanneer je met je verse kop koffie gelijk start met het werk. Maar het is natuurlijk veel leuker om erachter te komen wat jouw collega's bezighoud onder het genot van een koffie bij de koffiecorner. Maar, zorg er wel voor dat jou koffie goed is. Anders zullen werknemers het lokale koffie tentje verkiezen boven de koffiecorner. Met de DP2002 zorg je ervoor dat jouw koffiecorner tot leven zal komen. 

4# Goede koffie houd werknemers tevreden.

Onderzoek toont aan werknemers goede koffie belangrijker is dan de kantine, een bedrijfsuitje en gratis lunch. Het word elke dag genuttigd, en de kwaliteit van de koffie zal zich ook leiden tot de kwaliteit van het werk van de werknemer. Werknemers spenderen meer tijd op het kantoor dan thuis. Belangrijk is daarom ook om betere koffie aan te bieden dan thuis gewend is. Dit zal de bedrijfscultuur bevorderen omdat de medewerkers zich meer gewaardeerd zullen worden binnen het bedrijf. 

5# Drink verschillende koffie specialiteiten.

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur koffiespecialiteit. De DP2002 koffiemachine heeft 13 verschillende opties, voor ieder wat wils. Het beste is om verschillende koffies over de dag te drinken om je cafeïne gehalte in balans te houden. Dit is het beste te doen door te starten s' Ochtends met een shot espresso. Daarna over te stappen naar een lungo (koffie), en te eindigen met een cappuccino of latte macchiato. Dit zorgt ervoor dat je cafeïne gehalte gecontroleerd blijft, net als je focus en productiviteit.