Hoe houdt je koffie op kantoor lekker nu veel medewerkers thuis goede koffie aangeschaft hebben?

De juiste koffiemachine voor op kantoor

Nu het thuiswerken steeds normaler geworden is en veel van je medewerkers ook voor thuis een net nieuwe 'Jura' of ander hoogwaardig merk gekocht hebben is de koffie op werk helemaal niets meer. Dat moet toch ook anders kunnen? Steeds meer bedrijven bieden deels op kantoor werken aan, hierbij werken een beperkte hoeveelheid medewerkers op kantoor op afgesproken dagen.

De grote kantoor koffiemachine de deur uit

Nu veel van je medewerkers nog maar enkele dagen per week op kantoor zijn en ze thuis veelal een goede machine hebben staan, wordt er op kantoor steeds minder koffie gedronken. Voordeel voor de baas; de grote dure koffiemachine kan de deur uit. Veel bedrijven vervangen de grote koffie apparaten voor kleinere apparaten welke vers de bonen malen en het kopje zetten. Duurt iets langer maar ook dit heeft zijn voordelen. 

Een kleinere koffiemachine doet vaak iets langer over het zetten van het kopje koffie echter biedt dit verschillende voordelen. Zo komt de medewerker toch even achter het kantoor vandaan waarbij de verse koffie een extra genot biedt ten aanzien van de grote filter koffiemachine. Tevens kunnen de medewerkers onderling even bijkletsen wat op dit moment minder gebeurt, medewerkers waarderen dit ten zeerste. 

Voordelen voor de baas

Naast de voordelen voor de medewerkers biedt een kleinere machine ook voordelen voor de baas. Zo hoeven de medewerkers niet meer te wachten bij onderhoudt, dit kan gemakkelijk, snel en efficient worden uitgevoerd door een van de eigen medewerkers of de schoonmaakploeg. Zo zit je niet meer aan een duur langlopend contract. 

Ook kunnen de koffiebonen voortaan uitgekozen worden door de medewerkers zelf, of door de baas. Vaak wordt er onnodig veel geld betaald in abonnementen voor de koffiebonen op kantoor waarbij de kwaliteit laag ligt en de smaak van de koffie altijd precies hetzelfde zal zijn. Hoe leuk is het om de drinkers te betrekken in wat ze drinken, budget blijft er in alle gevallen over bij de overstap van het 'dure' contract. 

Sociale aspect koffiemachine op kantoor

Naast de koffie voordelen heeft een kleinere machine ook een grote invloed op het sociale aspect van de sfeer in de koffie ruimte. Een kleinere koffiemachine geeft een huiselijker gevoel in de koffieruimte waarbij de gesprekken iets laagdrempeliger gemaakt kunnen worden tussen de collega's. 

Slechte koffie op kantoor

Naast alle bovengenoemde voordelen dient de koffiemachine op kantoor, in de kantine of in de showroom goed schoongehouden worden. Door de koffiemachine in topstaat te behouden zal de koffie beter blijven smaken, nu en in de toekomst. Veel koffiemachines houden dit voor je bij en geven zelf aan wanneer je onderhoudt moet uitvoeren. Door dit goed te blijven uitvoeren zal de koffiemachine langer meegaan en blijft je personeel tevreden door minder uitval van de koffiemachine.


Hipresso DP2002 - Volautomatische Koffiemachine

Normale prijs€699,00
/

Een wereld aan koffie komt onder je vingertoppen tot leven met onze Hipresso DP2002. Een volautomatische espressomachine met een verbluffend design en dito brouwprestaties. Met dubbel thermoblock, waarmee je gelijktijdig koffiezet en melk verwarmt. Ontdek hem nu en bestel direct om de ultieme koffiebeleving in huis te halen.

Intuïtieve bediening.
Zien. Aanraken. Genieten.

Het grote 7-inch smart HD touchscreen maakt koffiezetten net zo intuïtief als koffiedrinken. Een simpele aanraking van je favoriete koffiebereiding is voldoende om prachtige koffie te bereiden.

Alle koffiebereidingen.
Geen barista-opleiding nodig.

Geniet van een perfect bereid kopje koffie, zonder na te hoeven denken over volume, dosis en temperatuur. Zet moeiteloos professionele espresso, café lungo, cappuccino, latte macchiato, flat white of zelfs warme melk en thee. Wil je toch experimenteren met smaken? Programmeer dan eenvoudig zelf de temperatuur, de koffiedosis en het melk- en watervolume.

Design om van de dromen.
Superbe blikvanger.

Het matzwarte lichaam van de compacte machine wordt geflankeerd door zijden van geborsteld aluminium. Daar blijf je naar kijken.

Reinigt zichzelf.
Is ultiem. Blijft ultiem.

De machine houdt zichzelf in topconditie met een aantal voorgeprogrammeerde
reinigingsprogramma’s. De zetgroep, de melkschuimaccessoires, de druipbak, de watertank en de afvalcontainer zijn individueel uitneembaar en eenvoudig te reinigen.

 

Technisch dik in orde.
Specs. Om je vingers bij af te likken.

19 Bar Italiaanse pomp.
De hoge werkdruk extraheert alle smaaksensaties perfect uit de boon en creëert romige koffie.

Zwitserse drukmeter.
Meet met ongekende precisie en brengt je kopje in harmonie. 

Hoogwaardige conische maalschijven.
Professionele verstelbare maalschijven garanderen een optimaal brouwproces.

Dubbel thermoblock systeem
Water en melk worden afzonderlijk gelijktijdig verwarmd, voor een snel brouwproces van onovertroffen lekkere koffie. Het systeem leidt bovendien tot minder kalkvorming en een extra lange levensduur.

Model Nummer: DP2002
AC 120V 60Hz: AC 220-240V 50/60Hz
Stroomgebruik: 1150-1350W
Scherm:  7” HD TFT (pixel:1024*600)
Touch screen:  slim aanraakscherm
Capaciteit water tank (L): 1.8L
Capaciteit bonenreservoir (g):  160g
Capaciteit koffiedikbak (PCS):  10PCS
Poeder hoeveelheid enkele kop (G):  7-12g
Enkele kop volume hoeveelheid (ml): 20-250ml
Uitloop hoogte bereik (mm): 80-144mm
Netto gewicht(kg): 13kg
Algemene dimensies (mm): L463*W283*H365mm

  

Aanbevolen accessoires
Dream. Team.

De design melkkan uit geborsteld RVS houdt je melk koel en vers en is onmisbaar voor het automatisch bereiden van melkspecialiteiten.

De kopjesverwarmer zorgt voor heerlijk warme kopjes.
Samen met de Hipresso koffiemachine DP2002 garanderen ze de ultieme koffiebeleving.


Klik hier om de Nederlandse handleiding van de Hipresso DP2002 te downloaden.

Klik hier om de Engelse handleiding van de Hipresso DP2002 te downloaden.