Veelgestelde vragen over de Hipresso DP2002 koffiemachine

Veelgestelde vragen over de Hipresso DP2002 volautomatische koffiemachine

Wij krijgen veel vragen van onze klanten binnen over de Hipresso DP2002 koffiemachine. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

 

Wanneer moet ik mijn Hipresso DP2002 Koffiemachine schoonmaken?

Onze volautomatische koffiemachine adviseren wij 1x per 2 weken even goed schoon te maken. Dit doe je door de koffiemachine te laten spoelen wat in het menu kan worden gekozen. Ook adviseren we bij het doorspoelen het mondstukje even los te halen en deze onder een spoelende kraan af te spoelen. Het apparaat geeft zelf aan, naar mate deze gebruikt wordt, wanneer deze ontkalkt moet worden. 

 

Wanneer moet ik mijn melkkan schoonmaken?

Wij adviseren om de houdbare melk welke in de melkkan zit dagelijks in de koelkast te zetten. Ook adviseren wij om het melkslangetje na gebruik even te laten doorspoelen. Een keer per week adviseren wij om de melkkan even schoon te maken en de dop door te spoelen onder de kraan.

 

Hoelang duurt het ontkalken van mijn koffiemachine?

Het ontkalken van de koffiemachine duurt ongeveer 30 minuten. In deze periode dien je wel het water bij te vullen en het opvang reservoir te legen. De koffiemachine geeft dit zelf aan.

 

Kan ik ook decafe koffie maken met de Hipresso koffiemachine?

Ja het is mogelijk om decafe koffie te maken met de Hipresso DP2002 koffiemachine. De decafe kan in zowel poeder vorm als bonen vorm in het apparaat gedaan worden. Ook kun je reguliere koffiebonen en poeder in het apparaat plaatsen. Dit kan gemakkelijk afgewisseld worden door dit te selecteren op het aanraakscherm.