Een koffiezetapparaat voor klein kantoor

Een koffiezetapparaat voor klein kantoor

Een koffiemachine op kantoor is vandaag de dag een absolute must. Veel werknemers hebben thuis hun apparaat vernieuwd en zetten zo dagelijks de lekkerste koffie, om dit op kantoor aan te bieden is voor steeds meer mensen van belang!

Inhoud:

1. Koffiemachine op klein kantoor zakelijk kopen
2. Koffiezetapparaat voor klein zakelijk gebruik
3. Wat zijn de vereisten aan de zakelijke koffiemachine?

 

Koffiemachine op klein kantoor zakelijk kopen

Een koffiezetapparaat voor een klein zakelijk kantoor kan in veel gevallen het beste direct gekocht worden. Denk hierbij aan kantoren tot 10 mensen met daarnaast eventuele gasten. Door de koffiemachine direct aan te schaffen zit het bedrijf niet aan vaste lasten aan het apparaat en kan deze optimaal gebruikt worden door alle werknemers.

Bij een koffiemachine voor op een klein kantoor adviseren wij om voor een koffiezetapparaat met bonen te kiezen. Iedereen wil graag goede koffie en de beste koffie komt uit een koffiezetapparaat met bonen, vooral als deze op kantoor staat. 

Ook kan er bij de aanschaf gekozen worden welke koffieboon er gedronken wordt. Zo kan de ene week de boon voor de perfecte espresso gedronken worden en later de boon voor een perfecte latte macchiato.

Koffiezetapparaat voor klein zakelijk gebruik

Ben je als kleine onderneming opzoek naar een vervangend apparaat voor jouw Nespresso, cupjes koffiemachine of gewoon klaar voor een nieuwe start? Wij adviseren je zeker over te stappen naar een verse bonen koffiemachine!

Wat zijn de vereisten aan de zakelijke koffiemachine?

Vraag jezelf goed af wat de vereisten aan je nieuwe zakelijke koffiemachine zijn. Denk hierbij aan de smaak van de koffie: een cupjes apparaat smaakt geheel anders dan een verse bonen koffiemachine. De keuze is groot in de koffiemarkt. Zo bestaat er instant koffie uit de eerder genoemde cupjes apparaten echter adviseren wij een koffiezetapparaat met verse bonen!

Een zakelijke volautomatische koffiemachine voor op kleine kantoren