Voor 21:00 uur besteld = morgen in huis

Een modern koffiezetapparaat


Een modern koffiezetapparaat hoeft niet duur te zijn, maar dient wel elegant en handig in gebruik te zijn. Waarom is de Hipresso DP2002 een echt modern koffiezetapparaat? Wij leggen het je hier uit!

Meer dan een moderne look

Door de bediening van het apparaat via een hypermodern touch scherm kan gemakkelijk de koffie gekozen worden die jij wil hebben. Dit scherm draagt ook bij aan een moderne look in combinatie met het rvs aan de zijkanten. Maar naast deze moderne look biedt het jou ook de mogelijkheid om meteen even je koffie iets sterker of groter of juist kleiner te maken wanneer de juiste kopjes in de vaatwasser zitten.

 

Het moderne schoonmaken

Een koffiezetapparaat schoonmaken wordt gezien als helse klus. Echter zijn de moderne koffieapparaten van tegenwoordig slim en herinneren ze je eraan dat je even het melkbuisje moet door laten lopen. Ook het schoonmaken van het apparaat zelf gaat doormiddel van een mooi schoonmaak pakket waarbij het apparaat de rest doet.

Klik hier om meer te zienLees verder!Wij gebruiken cookies om je een ultieme koffie experience te geven. We gaan ervanuit dat je hiermee akkoord bent. Ik wil meer weten
Akkoord
Liquid error: Could not find asset snippets/sticky-cart-by-uplinkly.liquid