Lekkerste koffiedrankjes met Alcohol

Lekkerste koffiedrankjes met Alcohol - Hipresso

1. Affogato 

De Affogato is een klassieke Italiaanse combinatie van espresso en gelato. De naam Affogato betekend in het Italiaans ‘verdronken’. Het is een heerlijke manier om de espresso op een geheel andere wijze te ontdekken. 

 

Klik hier om meer te leren over het Affogato drankje

2. Irish Coffee

De Irish coffee is een overheerlijke cocktail welke zijn origine heeft gevonden in een vliegtuig welke in de jaren 80 een noodlanding moest maken vanwege het slechte weer. Vervolgens in de bedenker hiervan het drankje gaan serveren in een restaurant in Amerika waar de lokale pers dit heeft opgepakt. 

 

Klik hier om meer te leren over de Irish Coffee drankje

3. Cafe Amore

De Cafe Amore is een overheerlijk Frans drankje welke een mix is van koffie met Cognac en voor de smaak Amaretto. Een echte aanrader onder de zoete kauwen. Het drankje wordt vervolgens afgemaakt met een topping van slagroom met in partjes gesneden amandelen. 

 

Klik hier om meer te leren over de Café Amore

4. Kentucky Koffie

Een Kentucky Koffie kan op ons lijstje natuurlijk niet ontbreken. Dit betreft een overheerlijke koffie gevuld met Bourbon en Likeur. We toppen dit drankje zoals gewoonlijk af met de slagroom.

 

Klik hier om meer te leren over de Kentucky Koffie

 

5. Italiaanse Koffie

De originele Italiaanse koffie is een drankje die we niet uit deze lijst mogen laten. Dit drankje is een overheerlijke combinatie van Amaretto en Strega welke wordt aangevuld met koffie en een topping van slagroom.

 

Klik hier om meer te leren over de Italiaanse Koffie.