De 5 lekkerste koffierecepten met alcohol!

Lekkerste koffiedrankjes met Alcohol - Hipresso

1. Affogato 

De Affogato is een klassieke Italiaanse combinatie van espresso en gelato. De naam Affogato betekend in het Italiaans ‘verdronken’. Het is een heerlijke manier om de espresso op een geheel andere wijze te ontdekken. 

 

Klik hier om meer te leren over het Affogato drankje

2. Irish Coffee

De Irish coffee is een overheerlijke cocktail welke zijn origine heeft gevonden in een vliegtuig welke in de jaren 80 een noodlanding moest maken vanwege het slechte weer. Vervolgens, in de bedenker hiervan het drankje gaan serveren in een restaurant in Amerika waar de lokale pers dit heeft opgepakt. 

 

Klik hier om meer te leren over de Irish Coffee drankje

3. Cafe Amore

De Cafe Amore is een overheerlijk Frans drankje. Dit is een mix van koffie met Cognac en een vleugje Amaretto voor de smaak. Een echte aanrader onder de zoete kauwen. Het drankje wordt vervolgens afgemaakt met een topping van slagroom met in partjes gesneden amandelen. 

 

Klik hier om meer te leren over de Café Amore

4. Kentucky Koffie

Een Kentucky Koffie kan op ons lijstje natuurlijk niet ontbreken. Dit betreft een overheerlijke koffie gevuld met Bourbon en Likeur. Wij toppen dit drankje zoals gewoonlijk af met de slagroom.

 

Klik hier om meer te leren over de Kentucky Koffie

 

5. Italiaanse Koffie

De originele Italiaanse koffie is een drankje die wij niet uit deze lijst mogen laten. Dit drankje is een overheerlijke combinatie van Amaretto en Strega welke wordt aangevuld met koffie en een topping van slagroom.

 

Klik hier om meer te leren over de Italiaanse Koffie.