Dealer worden van Hipresso koffiemachines | Verkooppunt worden van Hipresso

Dealer
worden

Hipresso verkooppunt

Sinds het begin van het bedrijf heeft Hipresso een steeds groter netwerk opgebouwd bestaande uit zorgvuldig geselecteerde winkels welke op een gemotiveerde manier kennis over onze producten kunnen overbrengen op potientiele nieuwe koffie drinkers. Door te investeren in zorgvuldig geselecteerde dealers bouwen we solide lange termijn samenwerkingen op en verzekeren wij ons dat de benodigde kennis aanwezig is voor toekomstige Hipresso gebruikers.

Dealer worden?

Door te kiezen voor een samenwerking met Hipresso kun je onderdeel worden van een familie aan dealers die allen het potentieel zien in de snel groeiende Hipresso formule.

Expert Huizen | Hipresso Dealer 't gooi
Hipresso verkoop locaties in Nederland
Samen

Met dealers door heel Nederland focust Hipresso zich op de online consument naar de vertrouwde lokale winkel te brengen waar kennis en kunde aanwezig is om de toekomstige gebruiker te voorzien van de benodigde informatie.

Service

De eigen service dienst van Hipresso repareerd apparaten binnen 14 dagen (inclusief verzending). Tevens kan middels de juiste kennis tot wel 90% van de problemen op afstand opgelost worden.

Over Hipresso: Service specialist Ruben van Hipresso repareert Hipresso DP2002 volautomatische koffiemachines
Electroworld logo dealer Hipresso
Logo De Schouw Witgoed | Hipresso dealer
Expert logo Dealer Hipresso

Veelgestelde dealer vragen

Nee, dit is niet nodig. Om dealer te worden dien je de koffiemachine in de showroom te plaatsen samen met de melkkan.

Nee. We vinden het belangrijk dat jij als winkel een toegevoegde waarde biedt aan de klant, zoals de machine zien en soms zelfs proeven voordat deze wordt aangeschaft.

We hebben geen harde eisen aan een showroom. Echter zijn onze vertegenwoordigers altijd vrij om op basis van vereisten de keuze te nemen geen samenwerking aan te gaan.

Service is een belangrijk onderdeel van de Hipresso formule. Wanneer je dealer wordt krijg je één contact persoon die je met alles helpt. Denk hierbij aan service vragen, reparatie vragen of eventuele verkoop gerelateerde vragen. Wachtrijen om iemand te spreken doen we niet aan.

Mocht een machine toch reparatie nodig hebben heeft Hipresso eigen monteurs welke op ons hoofdkantoor alle reparatie's uitvoert.

Ik wil dealer worden!

Leuk dat je dealer wil worden van Hipresso! Mocht je eventueel nog vragen hebben kan je die altijd toevoegen aan het onderstaande bericht!

Dealer worden:

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.