Hipresso DP2002
Koffiemachine

De Hipresso koffiemachine is een plaatje om naar te kijken, te gebruiken en te proeven. Een beleving die erg goed bevalt bij onze klanten.

Volautomatisch

Onze koffiemachine is volautomatisch. Zo maakt de machine zichzelf schoon waarbij jij hem alleen een voorzetje dient te geven. Wel zo makkelijk!

Warme koffie

Door ons dubbele thermo blok kan onze koffiemachine jouw koffie en/of melk los van elkaar verwarmen. Zo heb je ook bij een dubbele zet en lekker warm kopje!

Makkelijk in gebruik

Door ons grote 7 inch touchscreen kan de machine gemakkelijk bedient worden. Met de display stel je jouw koffie helemaal naar wens in.

Scheidingslijn Hipresso Website
Specialty koffiebonen
Koffiebonen

Koffiebonen zijn de basis van je kopje koffie. Daarom hebben wij onze specialty bonen uitgekozen samen met de koffiemachine. De lekkerste bonen voor onze machine! Probeer het zelf eens!

Arabica bonen

Wij maken alleen gebruik van de beste pitten, branders en bonen. Zo weten wij zeker dat jij de beste bonen in jouw koffiemachine gebruikt.

Getest

Onze koffiebonen zijn getest en uitgekozen met gebruik van de Hipresso DP2002 koffiemachine. Zo smaakt jouw kopje koffie precies waarvoor deze ontworpen is.

Voor elk kopje

Voor elke soort koffie is er een boon beschikbaar. Zo kan je genieten van cappuccino's en espresso's zoals deze bedoeld waren!

Scheidingslijn Hipresso Website
rvs melkkan
Melkkan

Een melkkan moet functioneel, mooi en duurzaam zijn. Zo zijn wij gekomen op de Hipresso DP2020 melkkan.

Simpele connectie

Door de makkelijke connectie via de metalen slang kan de melkkan makkelijk losgehaald worden van de koffiemachine. Perfect wanneer je een enkele cappuccino zet en je melk daarna weer de koelkast in kan.

Thermische werking

Door de dubbele wanden welke in onze melkkan verwerkt zitten, weet de melkkan jouw melk lekker lang koud te houden. Zo kan je zonder zorgen meerdere koppen koffie zetten.

Design

Door het ronde ontwerp van onze melkkan kan deze perfect in de deur van de koelkast geplaatst worden. Zonder de kans dat er melk uit de melkkan in de koelkast komt.

Scheidingslijn Hipresso Website
Blijvend schoon
Cleaners

Een koffiemachine schoonhouden is van uiterst belang. Om de machine goed schoon te houden adviseren wij onze cleaners. In combinatie met de automatische schoonmaakprogramma's is dit perfect!

Kwaliteit

Wij hebben onze cleaners niet opnieuw ontworpen. Wij hebben de cleaners echter wel perfect gecombineerd met ons apparaat. Zo weet je precies hoe jouw machine schoongehouden kan worden.

Hoeveelheden

Doordat onze cleaners op elkaar zijn afgestemd kan je met al onze producten precies even lang. Hierdoor kan je alle cleaners in een keer bestellen, ook in de toekomst.

Belangrijk

Een koffiemachine schoonhouden is van uiterst belang. Bij het niet tijdig schoonmaken van een koffiemachine zal het residu schade maken aan de machine. Dit wil je ten alle tijden voorkomen.